E-ducate.me

EducateMeWDM is een samenwerking aangegaan met Diligentia uitgeverij om een optimale digitale ondersteuning bij onze vertrouwde werkmappen aan te bieden. E-ducate.me is de eerste complete interactieve leermethode waarmee alle leerdoelen van het leerplan gerealiseerd worden. Het gaat verder dan een pdf van het werkboek of een reeks presentaties. Het biedt ├ęcht interactief digitaal lesmateriaal dat zowel leerkracht als leerling ondersteunt, inspireert en motiveert om de leerstof te ontdekken en talenten te ontwikkelen in een digitaliserende maatschappij.

De talrijke interactieve modules bij de werkmap ondersteunen in de eerste plaats de leergesprekken en oefeningen in de klas via de beamer of het digitale bord. De leerlingen vinden er ook gevarieerde oefeningen in terug die ze thuis of in de klas, samen of individueel, kunnen maken.

De modules sluiten naadloos aan bij onze werkmappen en zijn geschikt voor elk digitaal medium: digitaal bord, pc, laptop, tablet,...

Ben je leerkracht en wens je een demo-account? Klik dan hier om je aanvraag in te dienen. Hou je stamboeknummer bij de hand.